Entrenaments grupals

Small groups

L’small groups o entrenament en grup reduït, tal i com indica el seu nom consisteix en entrenaments en grups petits de 5-6 persones dirigits per un entrenador. És una forma interessant de realitzar exercici físic ja que combina una individualització major que amb una classe dirigida convencional mantenint la motivació extra que comporta exercitar-se acompanyat. Aquesta activitat pot ser diferent en funció dels objectius que es busqui aconseguir i les capacitats físiques treballades, per aquest motiu a Open Gym n’oferim 3 tipus diferents els quals són HIIT, Pilates i Inicació.

MAT Pilates

El Pilates és l’activitat més coneguda de les tres que oferim. En aquesta es busca millorar la força, equilibri i mobilitat. Aquest entrenament posa especial èmfasi en el CORE el qual no es limita només als abdominals sinó que també engloba glutis i lumbars. A més a més, en cada classe hi ha exercicis encaminats a millorar la mobilitat articular el que el fa un bon complement per a qui només ha entrenat la força. Tots els exercicis es realitzen buscant una respiració correcte i un bon control del moviment de forma que un altre dels beneficis és la consciencia corporal que es desenvolupa. Si busques una modalitat que millori la forma com et mous i la qualitat de vida el Pilates és per tu.

Iniciació

Cada vegada es recomana més l’entrenament de força, ja sigui per estètica o salut però a vegades començar de zero és complicat. Per aquest motiu hem creat aquesta activitat.

L’Small group d’Iniciació està pensat per introduir-te al món de les peses o “fer màquines” com es diu de forma col·loquial. Les classes consisteixen en una primera part on es practica la tècnica d’alguns exercicis bàsics i una segona on es fan circuits on es treballa tot el cos i tots els patrons de moviment per així aconseguir tenir una capacitat tècnica correcte alhora que es treballa la força i s’aconsegueix tonificar. Si t’han recomanat els entrenaments de força però no saps com començar aquest és el teu lloc.

IMG_6355-1

HIT

El HIIT, entrenament intervàlic d’alta intensitat en anglès, és l’small group més intens i aeròbic. L’objectiu principal d’aquest és millorar la capacitat pulmonar al mateix temps que hi ha un treball muscular. En aquestes classes trobaràs exercicis amb peses i kettelbels dinàmics al mateix temps que d’altres aeròbics com intervals en bici, rem, saltant a corda… Les possibilitats són infinites així com la forma d’organitzar la classe ja que una altra de les característiques principals d’aquest small group és que cada dia serà totalment diferent. Si vols un entrenament divertit, variat, curt però intens i que et posi en forma ràpid aquesta és la teva activitat.

Scroll to Top
×